52 bevorderingen bij Korps Douane Suriname

Bij het Korps Douane Suriname hebben maandagavond de bevorderingen tot Commiezen 2e klasse plaatsgevonden van 52 ambtenaren.

De voorzitster van de Douanebond, Joyce de Vlugt, laat weten dat deze groep reeds 1,5 jaar de opleiding tot Commiezen 2e klasse achter de rug heeft.

“Dit betreft een opleiding van 2 jaar. De groep is was in augustus 2020 geslaagd. Hun diploma-uitreiking was in oktober 2020 en nu na bijkans 1,5 jaar later krijgen de mensen hun distinctieven opgespeld en hun beschikkingen in handen. De Douanebond hoopt dat in de toekomst dit niet meer zal voorkomen, nl dat ambtenaren zolang op hun bevorderingen moeten wachten”, zegt De Vlugt in een reactie.  

“Vorig jaar zijn er ook voordrachten opgestuurd naar het Directoraat Belastingen voor bevorderingen in naasthogere rang van andere groepen binnen het Korps, alsook ook van het burgerpersoneel. De bond hoopt dat deze niet weer hetzelfde zullen ondergaan. Men zal erop toezien dat hetgeen gebeurd is, niet meer zal plaatsvinden”, aldus De Vlugt.

RB

error: Kopiëren mag niet!