Arjan Molenkamp nieuw directielid van De Surinaamsche Bank N.V.

De Surinaamsche Bank (DSB) heeft dinsdag 8 maart bekendgemaakt, dat  op 28 december 2021 tijdens haar Algemene Vergadering van Aandeelhouders onder meer de heer A. Molenkamp BSc MBA is benoemd tot nieuwe directeur van DSB, onder voorbehoud van goedkeuring van De Centrale Bank van Suriname.

De Centrale Bank van Suriname heeft inmiddels ook goedkeuring gegeven om de heer Molenkamp toe te voegen aan de statutaire directie van DSB.

De heer Molenkamp heeft een brede bancaire kennis. Hij heeft vanaf 1990 verschillende rollen gehad bij grote banken in Nederland, waaronder Rabobank International en Rabobank Nederland, en in Afrika, waaronder Atlasmara Group (groep van banken met vestigingen in 6 Afrikaanse landen), NMB Bank Tanzania en ZANACO Bank Zambia.

De Raad van Commissarissen, Directie en medewerkers zijn enthousiast over de komst van de heer Molenkamp en hebben er alle vertrouwen in dat zij samen met hem de verdere groei van De Surinaamsche Bank succesvol kunnen voortzetten, aldus DSB.

Het directieteam van DSB bestaat vanaf 1 maart 2022 uit de heer A. Molenkamp en de heer R. van Rooij.

error: Kopiëren mag niet!