Man (34) steelt allerlei goederen uit woning van zijn vader

De 34-jarige Q.S. (34) is vrijdag 4 maart voor diefstal middels braak door de politie van het bureau Flora opgespoord en aangehouden. De vader van de man had op zondag 27 februari aangifte gedaan tegen zijn zoon, zo bericht het Korps Politie Suriname dinsdag 8 maart.

Volgens verklaring van de vader moet zijn zoon tijdens zijn afwezigheid, in de periode van 25-26 februari een groot aantal goederen van hem hebben gestolen, waaronder autoaccu’s, broodtoasters, mobiele telefoontoestellen en rol kabels.

Het is niet de eerste keer dat de zoon zich schuldig maakt aan diefstal ten nadele van zijn vader. Bij zijn aanhouding werden kabels die aan zijn vader toebehoren bij hem aangetroffen. De vader herkende zijn goederen positief.

De verdachte gaf bij de voorgeleiding aan slechts accu’s en toasters te hebben weggenomen, die hij heeft verkocht aan anderen. Het onderzoek tot het achterhalen van de andere goederen en de helers duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!