Vrouw (37) in haar woning verkracht door een haar bekend 31-jarig familielid – Man snel aangehouden

De 31-jarige A.V., die ervan verdacht wordt zich schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik, is maandag 7 maart kort na dat misbruik aangehouden, zo meldt de politie ‘s avonds.

De politie van het bureau Santo Boma kreeg maandagochtend omstreeks half zeven een melding van inbraak op een adres binnen het werkressort. Daar aangekomen bleek het bij een ingesteld onderzoek niet te gaan om een inbraak, maar om seksueel misbruik.

Uit het voorlopig politieonderzoek blijkt, dat het 37-jarige slachtoffer aan het slapen was, toen zij in het donker plotseling aan haar nek werd vastgegrepen. Hierdoor lukte het de verdachte haar seksueel te misbruiken. 

De vrouw riep op een gegeven moment om hulp. Haar zus, die in een ander vertrek op hetzelfde complex woont, hoorde haar hulpgeroep en belde naar het mobiel nummer van haar zus. Hierop ging het licht van de mobiele telefoon van de zus aan, waardoor zij de tatoeages op de armen van de verdachte zag en meteen wist dat het om een familielid ging.

Toen de man dat opmerkte, gooide hij een deken op het slachtoffer en koos het hazenpad. De verdachte werd op aanwijzing van het slachtoffer snel aangehouden, waarna hij na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.

De man blijkt overigens op 4 januari 2019 voor een soortgelijk geval in verzekering te zijn gesteld en kennelijk geen lering hieruit heeft getrokken, aldus de politie.

error: Kopiëren mag niet!