Dienstauto minister Nurmohamed rijdt bij uitwijkmanoeuvre tegen elektriciteitsmast

Het dienstvoertuig van minister van Openbare Werken Riad Nurmohamed is afgelopen zaterdag in Wanica bij een uitwijkmanoeuvre tegen een elektriciteitsmast gereden. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Minister Nurmohamed was op dat moment niet in het voertuig. De politie is bezig met het onderzoek, zo meldt het ministerie maandag 7 maart.

De auto van de minister moest uitwijken voor een voertuig uit tegenovergestelde richting die op de rijhelft van de ministersauto kwam. De uitwijkmanoeuvre, om erger te voorkomen, leidde tot een botsing met een elektriciteitsmast. De dienstauto van de bewindsman liep aanzienlijke schade op. 

De chauffeur van de minister is ongedeerd gebleven. De chauffeur, tevens veiligheidsman, reed na de minister thuis te hebben afgezet naar huis toen het ongeval gebeurde.

De zaak wordt afgehandeld volgens de geldende procedures, wet- en regelgeving. De minister heeft attentie getoond en staat in contact met de bestuurder.

error: Kopiëren mag niet!