‘Rang barse’, een speciaal muziekproject in verband met aankomende Phagwa

Nishal Koendanlal is actief in de Surinaamse muziekwereld. Dagblad Suriname verneemt, dat Nishal heeft gewerkt aan een bijzonder muziekproject. De zanger draagt overigens de artiestennaam Koendan.

‘Rang barse’ is een combinatie geworden van Holi en Party songs en is gelanceerd met een bijbehorende videoclip. “Het team heeft ervoor gekozen om er een combinatie van te maken, omdat wij in Suriname spreken van een multiculturele samenleving”, aldus Nishal. Kundan, Devin Gobind (Devin Beats) en Master Viroe hebben samengewerkt aan het muzikale gedeelte. De opnames van de clip zijn gedaan door Rushil Bhoelai, droneshots door Steven Pherai en Master Viroe heeft ook gezorgd voor de editing. Gauri en Sherani hebben door middel van dans ook hun bijdrage geleverd aan dit project.

De volledige videoclip is al te bekijken en de release heeft plaatsgevonden via het YouTube-kanaal van Master Viroe. 

Nishal Koendanlal geeft verder aan, dat hij al meer dan 25 jaar actief bezig is als zanger. Hij is niet gebonden aan een muziekgroep en kiest er bewust voor. Vanwege tekort aan tijd door andere bezigheden, is de artiest slechts freelance met bandjes als South South West. Met dit project heeft de artiest een videoclip op zijn naam staan en geeft ook aan, dat hij de samenwerking met het team als heel prettig heeft ervaren. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!