Kasimex Houseband vocalist Elton Sodikromo ligt in het ziekenhuis

Elton Sodikromo is een Surinamer die is uitgegroeid tot een populaire artiest in onze samenleving. Sodikromo is lid van de bekende muziekformatie Kasimex Houseband. Na berichtgevingen op social media dat de zanger erg ziek is, heeft Dagblad Suriname contact gemaakt met Kasimex Houseband.

Het team geeft mee, dat hun dierbare lid Elton in kritieke toestand ligt opgenomen in het ziekenhuis, maar dat het geenszins heeft te maken met het Covid-19 virus. De oorzaak is kort gezegd, van cardiovasculaire aard. “De familie en wij van De Kasimex Houseband, vragen de fans en vrienden hem mee te nemen in gebed voor een spoedig herstel.”  

Elton Sodikromo is inmiddels zeker 18 jaar verbonden aan Kasimex Houseband. Hij kreeg behalve zijn zangtalenten ook bekendheid vanwege het feit dat hij hindoestaanse songs ten gehore brengt. Elton schrijft ook zijn eigens nummers naast het zingen. Hij is afkomstig uit het rijstdistrict Nickerie en heeft tal van songs met clips op zijn naam staan. Enkele liederen van de veelzijdige artiest zijn “Numbro wang”, “Yu Wawang” en “Meri Jaan”.

Velen uit de Surinaamse muziekwereld hebben een post geplaatst op social media en wensen de artiest een spoedig herstel toe. Ook namens Kasimex Houseband, directie en personeel van Dagblad Suriname wensen wij Elton Sodikromo beterschap en spoedig herstel toe. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!