Nora Fatehi biedt onvergetelijke avond op Expo 2020 in Dubai met optreden voor divers publiek van 30.000

De wereldbekende Nora Fatehi trad vorige week woensdag op voor een divers publiek van meer dan 30.000 mensen uit verschillende delen van de wereld op de Expo 2020 in Dubai.

Als een van de meest populaire en succesvolle artiesten, niet alleen in India, maar ook een gevierde persoonlijkheid over de hele wereld, heeft Nora Fatehi haar weg naar het sterrendom geplaveid met ontelbare hits en opmerkelijke optredens.

Op 16 februari trad Nora Fatehi op in de Global Arena van Expo 2020, waar ze fans bijna een uur lang trakteerde op haar onberispelijke dansmoves op haar grootste hits en haar fans in vervoering bracht met vermakelijke interacties.

Nora Fatehi werd ook vergezeld door de Tanzaniaanse muzikant Rayvanny voor een speciaal segment waarin het duo optrad met hun wereldwijde single ‘Pepeta’. Nora werd ook vergezeld door twee uitverkoren fans om op het wereldtoneel op te treden, die dansten op haar nieuwste nummer ‘Dance Meri Rani’.

Met opmerkelijke successen op haar naam, is Nora Fatehi uitgegroeid tot een wereldwijde sensatie in verschillende landen en continenten zoals het Verenigd Koninkrijk, de VS, Canada, Azië, Afrika, Europa, het Midden-Oosten en vele anderen, naast India. Nora Fatehi creëerde vooral een enorme fanbase in de Verenigde Arabische Emiraten na het fenomenale succes van de Arabische versie van Dilbar en haar andere hits.

Door een inspirerende reis te maken, heeft Nora Fatehi haar plaats veroverd als een van de meest geliefde, populaire en succesvolle artiesten met een wereldwijde indruk als een internationaal icoon. Nora Fatehi waagde zich via haar werk op verbazingwekkende wegen en was de enige Bollywood-artiest die het podium van een internationale conventie deelde met mensen als Nick Jonas en Kehlani. Eerder schreef Nora geschiedenis met haar iconische optreden in de L’Olympia Bruno Coquatrix in Parijs en voegde ze zich bij de competitie van internationale popsterren.

error: Kopiëren mag niet!