Oplichters hebben het voorzien op leden Kabinet van de Vicepresident

Het Directoraat Volkscommunicatie van het Kabinet van de Vicepresident meldt dinsdag, dat al geruime tijd vooral ondernemers op een slinkse wijze worden bewogen om goederen en diensten te leveren voor het Kabinet van de Vicepresident. Hierbij worden de namen van vicepresident Ronnie Brunswijk en directeur Humphrey Dundas genoemd als de opdrachtgever. 

De modus operandi is, volgens het directoraat, steeds hetzelfde, waarbij voordat de levering plaatsvindt, gevraagd wordt om beltegoed te sturen naar een mobiel telefoonnummer. 

“Op de gemeenschap wordt een beroep gedaan alert te zijn.”

“Met betrekking tot het inkoopbeleid van het Kabinet zijn er wettelijke procedures. Op basis van een telefoontje alleen kunnen er geen zaken worden gedaan. Voor de duidelijkheid wordt gesteld, dat er aangifte zal worden gedaan”, aldus het Directoraat Volkscommunicatie.

error: Kopiëren mag niet!