MR.Z brengt zijn nieuwe song ‘Fuel’ uit

Zahier Abdoelgafoer is onder zijn artiestennaam MR.Z  actief in de muziekwereld. Dagblad Suriname verneemt van Real Life Entertainment, dat Abdoelgafoer momenteel woonachtig is in Rotterdam, maar een geboren Nickeriaan is.

MR.Z heeft zijn nieuwste song getiteld ‘Fuel’ uitgebracht met een bijbehorende clip. Het is een dancehall infused track geworden en is naar zeggen van de artiest een must have op de dansvloer in elke club. De song is geschreven en geproduceerd door MR.Z. in samenwerking met zijn team. 

De videoclip is geschoten door Akash de Koning en geregisseerd door Director Beema. Het is te beluisteren en te bekijken via het YouTube-kanaal Walboomers Music en alle streamingdiensten. Walboomers is een Nederlands Urban music label. 

De artiest heeft van de corona-periode en lockdowns gebruik gemaakt om constant te schrijven en te produceren. MR.Z zal dit jaar fans gaan bedienen met tracks, shows en tours. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!