“Sondro Lobi” is een cover in een nieuw jasje

De artiesten Derrick-EE ft.Shalina Gomes zijn een samenwerking aangegaan voor de song “Sondro Lobi”. De song is origineel een klassieker van Hanna Belliot en wijlen Clarence Breeveld uit 1982. De cover song is een eigen versie geworden.

Het lied is in het Sranan met een pop reggae arrangement. De muziek ligt voor 90% in handen van Derrick-EE, die ook de producent is. De gitaar is bespeeld door Huey Buitendorp van Royal Roots Band en keyboard door Feliciano Burnett.  “De samenwerking is altijd prima geweest. Zij leek mij daarom de juiste persoon voor dit duet. We leven in een zeer woelige en stressvolle tijd. We kunnen zeker wat liefde gebruiken”, zegt Derrick-EE in een gesprek. 

De veelzijdige artiest is van huis uit bassist. Met zingen begon hij 6 jaar geleden. Derrick-EE geeft zijn krachten ook aan Royal Roots Band en Roots Riders. Binnen de Kaseko scene levert hij zijn bijdrage aan de muziekgroepen de Tweede Kamer More Faya en Kaseko Messengers.  “Sondro Lobi” is inmiddels te beluisteren en te bekijken via YouTube en streamingdiensten. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!