“Imperiumweg, belangrijke verbindingsweg voor landbouwers, moet geasfalteerd worden.”

“We kunnen geen kant meer op gaan, is echt erg. Ik ben zelfs gevallen vandaag. Mijn moeder is hartpatiënts, als haar wat overkomt kunnen we niet via een andere weg rijden om haar naar de spoedeisende hulp te brengen.”

Mila Goelamhoesein laat in gesprek met Dagblad Suriname weten, dat zij al geruime tijd als buurtbewoonster van de Imperiumweg, te Uitkijk,  contact maakt met de desbetreffende instanties om de weg te asfalteren en ook verlichting te plaatsen, echter zonder resultaat. “Er is niemand die iets doet, vandaar ik de stap heb genomen om via deze weg aandacht te brengen aan dit probleem.”

“De straat ziet er sedert vorig jaar zo uit. Een waterleidingpijp die tot midden van de weg ondergronds is geplaatst, was ook kapot waardoor mijn moeder langer dan twee dagen  geen water had, wij waren genoodzaakt water te kopen, maar dat probleem hebben wij inmiddels al opgelost.”

“De Imperiumweg is een belangrijke verbindingsweg naar Leiding 3 voor de landbouwers. Dagelijks rijden zij met hun bestelbusjes en trucks voorbij om naar hun kostgrondjes te gaan en dat verergert de staat van de straat. Ik snap dat zij gebruik van deze straat moeten maken,  maar het kan niet langer zo doorgaan.

Recentelijk heb ik contact gemaakt via whats-app met districtscommissaris Sherin Bansi van Saramacca maar die heeft tot op heden niet gereageerd. Ik hoop van harte dat zij toch wat voor ons kan betekenen, want de straat wordt erger en wij kunnen niet vrij de straat op zonder bang te zijn dat er iets gebeurd”, aldus Mila.

IS

error: Kopiëren mag niet!