Volksgezondheid: Evenementen vooralsnog niet toegestaan

Het ministerie van Volksgezondheid laat vrijdag 25 februari met klem weten, dat het organiseren van evenementen vooralsnog niet is toegestaan. Uit diverse berichten is naar voren gekomen alsof het ministerie toestemming zou hebben gegeven aan organisatoren voor het houden van een festival in maart.

Het ministerie heeft diverse gesprekken gehad met organisatoren van evenementen en staat open voor elke organisator om van gedachten te wisselen. Entertainment Bondru is ook op gesprek geweest bij minister Amar Ramadhin waar het voorstel is gedaan om een pilot event te organiseren in de vorm van een festival op 13 maart . 

De bewindsman heeft aangegeven, dat er een voorstel van het festival opgestuurd kan worden met de protocollen naar het ministerie, zodat de werkgroep protocollen deze kan screenen om na te gaan als het mogelijk is om dit pilot event te houden in de vorm van een festival.

Het ministerie van Volksgezondheid heeft het voorstel nog niet ontvangen en is er dus vanuit het ministerie nog geen besluit genomen over het organiseren van dit pilot event.

error: Kopiëren mag niet!