Reggae dancehall artiest Jhesiral gereed voor lancering nieuwe song ‘Go Doo’

Reggae dancehall artiest van Surinaamse afkomst Daddyral heeft een nieuwe song ‘Go Doo’ uitgebracht. De krant verneemt het volgende van Mc Vuure. Jhesiral is na een rustperiode van een jaar weer actief in de scene. De artiest heeft al heel wat singles op zijn naam staan, waaronder Waslijn, Mi No Don, Compleet, L’amour réel. 

“In mijn rustperiode heb ik meer ervaringen opgedaan in de muziekwereld. Aangezien de negativiteit binnen de samenleving, waardoor vele mensen de controle kwijt raken, heb ik besloten om met een nieuwe single uit te komen genaamd ‘Go Doo’, dit betekent letterlijk ‘Ga Door’ oftewel zet hem op.”

“De bedoeling van dit lied is om zoveel mogelijk mensen te stimuleren om ten alle tijden in zichzelf te blijven geloven en nooit en te nimmer op te geven, want er zullen altijd minder prettige momenten zijn, maar doordat je gaat doorzetten gaat het wel eens lukken. Ik woon al 6 jaren in Frankrijk en doe mijn optredens meer in Frankrijk en Nederland. Ik bedank hierbij alle mensen die mij op welke manier dan ook hebben gepowerd. Abonneer je op mijn YouTube kanaal (Daddy ral official) en blijft op de hoogte van alle nieuwe dingen”, aldus de zanger in een gesprek

De song staat al gereed voor release en zal vanaf donderdag via verschillende radiostations afgedraaid worden. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!