Sanjay Dutt lanceert productiehuis Three Dimension Motion Pictures en streeft naar terugbrengen heldendom gouden tijdperk

Sanjay Dutt is uitgegroeid tot de laatste acteur om de lancering van zijn eigen productiehuis aan te kondigen, Three Dimension Motion Pictures. Dutt wil de gouden eeuw van heldenmoed aan de industrie met zijn productiehuis doen herleven.

De senior acteur, die vele hits door de jaren heen heeft gebracht, heeft gezegd dat het succes van films als Pushpa en Baahubali voorbeelden zijn van het verdwenen ;larger-than-life’ heldendom in Bollywood. In gesprek met Variety, zei Dutt. “Toen de filmindustrie werd ingevoerd, begonnen we met de heldenmoed, de heldhaftige rollen, de massale liefde, en alles, en ik probeer het te laten herleven.”

De 62-jarige begon zijn acteerdebuut met de 1981 film Rocky. De jaren ’80 en ’90 was het tijdperk waarin de leidende figuren van de Hindi cinema werden getoond als het complete heldhaftige pakket. Vandaag de dag, voelt de acteur dat het genre is gereduceerd tot een niche of een kleine kloof.

Drie Dimension bereidt zich voor op aankomende films, waaronder de horror-komedie The Virgin Tree onder regie van Sidhant Sachdev. De film gaat vier nieuwkomers hebben. Van de rest van de films zijn de titels nog niet bekend, maar het zijn familiedrama’s en actiefilms.

Ondertussen zal Dutt te zien zijn op het scherm in de komende films Prithviraj, Shamshera en KGF: Chapter 2.

error: Kopiëren mag niet!