“Papa” eigen geschreven song van Gregor Juwen

Gregor Juwen, meer bekend als Alabu, heeft gewerkt aan de song “Papa”. De krant verneemt het volgende van MC Vuure. Alabu is jong artiest die na 14 jaren weer zijn zangdebuut heeft gemaakt, vier maanden geleden heeft hij een samenwerking gehad met Nathan.

“Papa is een lied dat ik zelf heb geschreven voor mijn vader, die al 16 jaren geleden is overleden. Dit lied is een korte samenvatting van wat ik heb meegemaakt 16 jaren geleden, als jong kind dat zijn vader jaren niet had gezien en toen ik op zoek ben gegaan kreeg ik te horen dat mijn vader in het ziekenhuis lag en voordat ik daar aankwam was hij er niet meer. Het was heel hard om de song te recorden, maar het is gelukt met een videoclip.

De videoclip is te beluisteren en te bekijken via het Youtube Kanaal Alabu Freedom Foundation. Dit lied is opgenomen in Mega vibes Studio, de beat is gemaakt door Prince Wimpa meer bekend als PW Axwood en de mix en masterd is gedaan door Alfred Bisoina, meer bekend als Fredje”, aldus de artiest in gesprek met de entertainment redactie van Dagblad Suriname.

De boodschap van dit nummer luidt: Waardeer jouw vader wanneer hij in leven is en wacht niet tot hij er niet meer is. En voor de vaders zorg ervoor om een hechte band met je kinderen te hebben zodat ze van jou kunnen genieten. Zo zal je voorkomen dat je kind met pijn en haat op zal groeien. Muziekliefhebbers mogen veel meer producties met videoclips verwachten van Gregor Juwen. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!