Zanger Pinas Emanuel brengt love song “Mi O Tang Lobi Yu” uit

De Surinaams zanger Pinas Emanuel heeft een nieuwe song op zijn naam staan, “Mi O Tang Lobi Yu”. De song gaat over een vriendschap tussen een jongen en een meisje, die van kleins af aan is gevormd, totdat ze ouder zijn geworden. Uiteindelijk is die vriendschap veranderd in een hartstochtelijke liefdesrelatie tussen beide. 

De song is uitgebracht met een videoclip geregisseerd door Jermy Stekkel (Jur). De opnames en editing zijn gedaan door Dwight Adipi van Boss Image. “Mi O Tang Lobi Yu” is geschreven door Pinas Emanuel en ook bedacht hij de melodie ervoor.

De veelzijdige artiest is comfortabel om zich te uiten in zijn moedertaal, het Aucaans. De tekst is dan ook in het Nederlands en Aucaans.  De muzikale omlijsting heeft de artiest in samenwerking met Asgar Koster van Asko Productions gedaan. 

Het afgelopen jaar ziet hij niet als een succes, maar het was ook geen slecht jaar voor de artiest. Hij kon zeker actief zingen voor zijn fans die hem tot aan huis uitnodigden en daarmee verdienen. Voor dit jaar wil Pinas niet veel beloven, want Covid-19 heeft de wereld nog steeds in haar greep. Wat muziek maken betreft, is dat een passie die hij altijd zal blijven volgen. Als boodschap vraagt hij een ieder, maar in het bijzonder zijn fans, om heel goed op zichzelf te letten vooral in deze tijd van een heersende Covid-pandemie.

“Blijf mij volgen en kijk uit naar “Mi O Tang Lobi Yu”, aldus Pinas Emanuel.

error: Kopiëren mag niet!