“Be our Guest!” door Rotaract Club of Paramaribo

De Rotaract Club of Paramaribo is een organisatie voor jonge actieve burgers in de leeftijdsklasse 18 tot en met 30 jaar, die zich naast hun studie en of werk vrijwillig inzetten voor het dienen van de gemeenschap middels het uitvoeren van sociale projecten. Deze organisatie maakt deel uit van de Rotary die wereldwijd actief is in ruim 200 landen.

Haar projecten zijn gericht op vijf avenues, Professional Development, Community Service, International Service, Club Service en Finance. Deze projecten dragen bij aan het verbeteren van maatschappelijke issues binnen de samenleving, maar ook aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de individu.

Binnenkort organiseert de club een project genaamd ‘Be our Guest!’. Hierbij krijgen mensen uit de samenleving de nodige informatie over de Rotaract Club of Paramaribo en wat de organisatie kan betekenen voor hun persoonlijke – en professionele groei door middel van diverse presentaties over de organisatie, het process van lid worden, de ervaring van enkele leden. 

Dit project vindt plaats op zaterdag 26 februari van half vijf ’s middags tot ongeveer half negen inde avond aan de Lalla Rookhweg 54, Paramaribo, bij het Lalla Rookh Gebouw 2. Alvorens men kan deelnemen, is registratie verplicht. Dit kan gedaan worden door contact te maken met een van deze telefoonnummers: 8847544 / 8868753 / 8201514. Daarnaast is het ook mogelijk via de Facebook-pagina: Rotaract Club of Paramaribo. 

error: Kopiëren mag niet!