Trilaterale ontmoeting tussen regeringsleiders Suriname, Guyana en Barbados

President Chandrikapersad Santokhi, de president van Guyana, Irfaan Ali, en de premier van Barbados, Mia Mottley, hebben woensdag een trilaterale ontmoeting gehad tijdens de International Energy Conference and Exhibition 2022 in Guyana, in het bijzijn van de ministers van Buitenlandse Zaken.

De leiders van de Caribische Gemeenschap (CARICOM), in het gezelschap van ministers van hun regeringen, discussieerden over een aantal kwesties die gericht waren op het bevorderen van regionale samenwerking ten behoeve van hun volkeren.

Eerder bracht president Santokhi een bezoek aan het stadhuis van Georgetown, Guyana. De president woonde een ontbijtvergadering bij, gehost door president Irfaan Ali.

President Ali overhandigde hierbij een schilderij met de titel ‘The Pheasant and the Jaguar’ van de Guyanese kunstenaar Dillon Craig.

error: Kopiëren mag niet!