Succesvolle lancering videoclip ‘Voor Altijd’ duo Mo’reen en Sam de Wit

De Nederlandse artiesten Mo’reen en Sam de Wit hebben gewerkt aan het nummer ‘Voor Altijd’. Op 14 februari heeft er een succesvolle lancering plaatsgevonden van de bijbehorende videoclip. De clip is te bekijken via YouTube, en te beluisteren via Spotify en de meeste streamingdiensten en op verschillende televisiestations in Suriname. 

Een warme ballade, over liefde en er zijn voor elkaar. Twee stemmen die als het ware ‘geboren’ zijn voor elkaar. De muziek brengt je terug naar de jatren ‘70, overgoten met veel warmte en een anno 2022 sound.

De zangeres Mo’reen, Maureen Alberg, is geboren in Suriname, opgegroeid in Amsterdam en is al jaren woonachtig in Wuustwezel, België. Zanger Sam de Wit, ook geboren in Suriname, is van de bekende Nederlandse R&B soulgroep Re-Play. Twee artiesten afkomstig uit Suriname die elkaar over de grenzen hebben ontmoet en samen een duet hebben gecreëerd. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!