Damaru en The Love Messengers dragen medley op aan wijlen Marciano Leyman, leadzanger Ghabiang Boys

De Surinaamse zanger Damaru met zijn backup band The Love Messengers hebben een medley opgedragen aan wijlen Marciano Leyman, leadzanger van de band Ghabiang Boys. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Damaru.

“Marciano Leyman heeft een aantal hits op zijn naam, hij is een legende uit de muziekscene en men zegt legends never die. Middels deze medley daarom de eer aan Marciano. Ghabiang Boys heeft met zijn optreden de Anthony Nesty Sporthal zoveel keren gevuld”, aldus de zanger. 

The Love Messengers heeft gezorgd voor de muzikale omlijsting en Damaru heeft gezongen. Rolle Bolle’, ‘Mi Rowsu, Yu na mi engel’ (Je bent mijn engel), ‘Hey baby en Sranang Koningin’ zijn enkele andere songs van Damaru die een hit zijn geworden.

De nieuwste release, Medley opdragen aan wijlen Marciano Leyman, is gelanceerd met een bijbehorende videoclip en is te bekijken en te beluisteren via YouTube en streamingdiensten. 

 (Khoesiaal P.) 

error: Kopiëren mag niet!