Belfort (ABOP): “A volk e pina”

Edward Belfort, ABOP-Assembleelid, zegt, dat de samenleving weer is opgeschrikt door de verhoogde brandstofprijs. “De prijs is verhoogd met maar liefst SRD 1”, zegt de volksvertegenwoordiger die ook aangeeft dat in tegenstelling tot de belofte om de government take terug te draaien, de werkelijkheid anders is.

Belfort benadrukt dat het volk het zwaar heeft. “De prijzen in de winkels zijn alleen maar hoger geworden.” Hij spreekt van een “ondernemersonvriendelijk” klimaat. Om in deze tijd te kunnen ondernemen is durf nodig. Ook benadrukt Belfort, dat het in deze tijd hard nodig is om zelfredzaam te zijn door zelf te planten. Hij is hiermee al geruime tijd bezig en spoort mensen aan om ook met een moestuin te beginnen.

Over de toekomst bij zijn huidige politieke partij doet Belfort geen uitspraken. Wel laat hij doorschemeren dat zaken niet meer hetzelfde zijn als voor de verkiezingen. Belfort zegt wel, dat “a volk e pina”.

RB

error: Kopiëren mag niet!