Peuterschool De Parels viert Valentijnsdag met seniorenburgers

“Seniorenburgers zijn geen vergeten groep”

Op Valentijnsdag mochten de peuters van Peuterschool De Parels hun liefde tonen aan een groepje seniorenburgers. De seniorenburgers werden blij gemaakt met pakketten, zoals levensmiddelen, fruit, snacks, drank, bloemen, ballonnen en Valentijns werkstukjes die de peuters zelf op school hebben gekleurd, geverfd, getekend en geplakt.

Armanda Semmoh, directrice van de peuterschool, zegt tegenover Dagblad Suriname: “Wij als team van onze school hebben besloten om onze Valentijnsdag te vieren met de seniorenburgers van Huize Emma, van het Leger des Heils. Ik ben als directrice van de school, opgegroeid in deze kerk te pontbuiten en ik heb ook gezien dat ze altijd bezig zijn met sociale doelen. We hebben gekozen voor onze seniorenburgers, omdat wij ze ook liefde willen tonen op Valentijnsdag, ze zijn dus geen vergeten groep.”

Semmoh zegt dat het leven niet alleen maar bestaat uit ontvangen, maar ook uit terug geven.

“God heeft de vrijmoedige gever lief, daarom willen wij de peuters dit natuurlijk ook leren. De vrijmoedige gever zijn wij als leidsters, peuters en ouders van Peuterschool De Parels.”

SK

error: Kopiëren mag niet!