Tijdens drugsinvallen politie in Paramaribo zijn acht verdachten opgepakt

Leden van Operatie Veilig Suriname hebben donderdagochtend op enkele locaties in Paramaribo drugsinvallen gepleegd. Daarbij zijn in totaal acht verdachten aangehouden. Het gaat om R.G. (20), D.C. (37), F.B. (34), E.C., G.H. en S.A. allen 31 jaar en G.L. (45) en F.N. (40), zo meldt het Korps Politie Suriname vrijdag 11 februari.

Het voertuig dat door de verdachte R.G. werd bestuurd, is hangende het onderzoek door de politie in beslag genomen. Verder werden op hem aangetroffen SRD 320 en 40 gram marihuana, terwijl op de verdachte D.C. SRD 1.732, Euro 20 en 232 gram marihuana werden aangetroffen.

Op F.B., E.C., G.H., S.A., G.L. en F.N. werden respectievelijk aangetroffen SRD 780 en 34 gram marihuana, SRD 2.082, U$ 5 en 162 gram marihuana, SRD 1.592 en 244 gram marihuana, 17 gram marihuana, SRD 1.375, 1.33 gram marihuana en 0.39 gram hasj. De laatste verdachte F.N. had 232 gram marihuana bij zich. Verder werd 1.376 gram marihuana onbeheerd aangetroffen. 

De drugs en het geld, dat vermoedelijk van de drugsopbrengst afkomstig is, werden door de politie in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten hangende het onderzoek in verzekering gesteld, terwijl de twee verdachten D.C. en G.L. na verhoor zijn heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!