Eerste deel Stiwewa scholieren zang- en danswedstrijd succesvol afgerond

Robby Berghout, voorzitter van Stichting Wintiwai en Omgeving (Stiwewa), kijkt tevreden terug op de zondag gehouden derde scholieren zang- en danswedstrijd. Aan de wedstrijd hebben 28 deelnemers namens 17 scholen deelgenomen.

Berghout is ook tevreden over de diversiteit van deelnemers en de jury. Over de deelname zegt hij:  “Verschillende etniciteiten, jongeren en volwassenen, mannen  en vrouwen. Voor elk onderdeel waren er 3 prijswinnaars, dus totaal 6.

“Grote dank aan de sponsoren, juryleden Stiwewa-bestuurders, kaderleden, die zich flink hiervoor hebben  ingezet.” Het 2e deel van deze zang- en danswedstrijd wordt zondag 20 februari gehouden voor de rest van de in totaal 33 scholen, dan maken 16 scholen hun opwachting te Wintiwai.

“Het evenement is bewust in fases verdeeld vanwege de Corona pandemie”, vertelt Berghout tot slot.

RB

error: Kopiëren mag niet!