Shah Rukh Khan krijgt wereldwijd steun voor dua op crematie van Lata Mangeshkar

Veteraan zangeres Lata Mangeshkar overleed op zondag 6 februari na multi-orgaanfalen. Er werd een crematie met staatseer georganiseerd om hulde te brengen aan de zangeres, die in haar uitgebreide carrière meer dan 25.000 liedjes op haar naam heeft gebracht.

Shah Rukh Khan was aanwezig om zijn laatste eer te bewijzen. Interessant is dat zijn film Veer Zaara de laatste Bollywood-film van het volledige album was waar Lata Mangeshkar liedjes had gezongen.

Bij de crematie deed de acteur dua en sprak hij een gebed uit terwijl hij zijn respect betuigde. Na het islamitische ritueel blies hij tegen de wind in toen hij klaar was met bidden en zette hij zijn masker een paar seconden af. Hij werd vergezeld door zijn manager Pooja Dadlani, die ook naast hem aan het bidden was. Dit werd vanuit meerdere hoeken vastgelegd en ging meteen viraal op social media.

Sommigen veranderden het moment in iets dat niemand verwachtte, zoals sommigen het ‘spugen’ noemden. Velen vroegen waarom hij een dua aanbood, terwijl velen zeiden dat het vertegenwoordigde wat India is.

Al snel kwamen beroemdheden en fans naar voren met massale steun voor Shah Rukh Khan nadat hij online het doelwit was.

Wat het werk betreft, zal Shah Rukh Khan zijn langverwachte terugkeer naar de bioscoop maken met YRF’s Pathan naast Deepika Padukone en John Abraham.

error: Kopiëren mag niet!