Ministerie van OW verricht in verband met 25 februari werkzaamheden op het Plein van de Revolutie

Het Directoraat Openbaar Groen geeft het Plein van de Revolutie en de omgeving een facelift. Het grasveld wordt gemaaid. De bomen, de omheining en de bloembakken worden  aangepakt. Waarna een grondige schoonmaakbeurt zal plaatsvinden.

Maatschappelijk belang

Beheerder Guno Hart: “Het is algemeen bekend, dat het Revoplein als NDP-domein wordt beschouwd en door mij al jaren wordt beheerd. Ik heb een verzoek gericht tot het Directoraat Openbaar Groen en om medewerking gevraagd bij het opknappen van het plein en de omgeving. Gezien het maatschappelijk belang werd het verzoek gehonoreerd. Openbaar Groen deed de toezegging om het Revoplein voortaan maandelijks een schoonmaakbeurt te geven.”

Historische plek

Mijn motivatie luidde: “Het gaat om een historische plek. Op het plein is Museum Fort Bomika ingericht. Er staat een openbaar toilet waar overheidsdienaren die zich vanwege het werk over straat bevinden, al 20 jaar kosteloos hun behoefte kunnen doen.”

HD

error: Kopiëren mag niet!