3 mensen dinsdag overleden aan coronavirus – 350 personen positief op virus getest uit 810 testen

Dinsdag 8 februari zijn 350 personen positief op Covid-19 getest uit een totaal van 810 uitgevoerde testen. Dat waren afgelopen vrijdag 341 personen, zaterdag 150, zondag 129 en maandag 358

Drie patiënten zijn dinsdag aan het virus overleden, waardoor het totaal aantal aan het virus overleden personen – sinds het begin van de pandemie medio maart 2020 – nu 1.288 bedraagt, zo is te zien op de website van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) waar een zogenoemd dashboard dagelijks rond elf uur ‘s avonds de Covid-cijfers publiceert.

Op Intensive Care Units van de ziekenhuizen in Suriname liggen dinsdag 15 patiënten, en in totaal liggen nu 62 personen met het virus in een ziekenhuis en dat waren er vrijdag 73, zaterdag 63, zondag 65 en ook maandag 65. Al ruim twee weken zijn alle cijfers redelijk stabiel. Geen buitensporig aantal dagelijkse besmettingen en ook het aantal opnamens in ziekenhuizen en op ICU’s blijft redelijk stabiel.

Het totaal aantal met Covid-19 besmette personen, sinds de uitbraak medio maart 2020, bedraagt nu 76.239..

PK

error: Kopiëren mag niet!