Verdachte (20) van diefstal aangehouden: “Ik stond op de uitkijk”

Leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) hebben donderdagmiddag  3 februari op een adres te Pontbuiten, de 20-jarige D. aangehouden, zo meldt de politie zondag 6 februari.

De jongen wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal met anderen. Tegen hem was onder andere op 28 november vorig jaar aangifte gedaan op het politiebureau De Nieuwe Grond. Een groot deel van de inboedel van de aangever werd gestolen. De goederen zijn nog niet achterhaald.

Rechercheurs werkten verkregen informatie uit en door tussenkomst van RBTM werd deze verdachte te Pontbuiten gesignaleerd en aangehouden. Hij gaf toe het strafbaar feit te hebben gepleegd. Volgens hem stond hij op uitkijk.

De verdachte is hangende het onderzoek na overleg met het Openbaar Ministerie opgesloten

error: Kopiëren mag niet!