Verdachte (35) van diefstal van sieraden en machines die goud verwerken opgepakt

De 35-jarige T.A. is in de nacht van woensdag 2 februari door leden van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) na speurwerk en ontvangen informatie, opgespoord en aangehouden op een adres te Paramaribo, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdagmiddag 5 februari.

Tegen de man, die overigens een bekende van de politie is, hebben drie personen het afgelopen jaar aangifte gedaan, onder wie zijn ex-vriendin en schoonmoeder. Daarbij zijn sieraden van geel metaal en machines die goud moeten verwerken buit gemaakt. De goederen zijn nog niet achterhaald.

De verdachte geeft toe de strafbare feiten te hebben gepleegd. Het is niet uitgesloten dat er nog meer aanhoudingen in deze zaak zullen worden verricht.

De man is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. De politie van Recherche Regio Midden is belast met het verder onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!