“Ook wij hebben een stem die nu niet wordt gehoord”

“Zoals u weet is er momenteel veel gaande omtrent de broedeieren uit Nederland die een risico zouden vormen voor de Surinaamse samenleving. Dit heeft tot gevolg gehad, dat de eieren niet worden vrijgegeven door het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en de Douane, omdat deze een getekende vergunning nodig hebben.

Het gevolg hiervan is, dat de medewerkers van de Doksenclub waarschijnlijk op straat komen te staan.Er is al reeds gesproken over het aanvragen van de ontslagvergunning bij arbeid

Dat betekent, dat er 17 gezinnen brodeloos worden als het zover is en dat is al op zeer korte termijn.

Daarbij komt nog, dat er al vergaande plannen waren omtrent het Kippie-project om met de overheid te praten over een transitie  van ambtenaren. Over te nemen in dit project betreffende de verkooppunten die zouden worden gecreëerd, dit zou betekenen dat nu de overheid moet inkrimpen

Het Kippie-project zou 100 tot 120 ambtenaren aan nieuw werk helpen. Dit gaat dus niet door nu doordat waarschijnlijk de stekker er uit gaat. Zonde van zo’n mooi project dat nu eindelijk gaat zorgen dat de kip betaalbaar wordt voor de consument en voor meer werkgelegenheid zorgt.

Wederom is de gewone man de klos.”

P. van Oostveen

In-export & QA Manager 

http://www.duckfarm.nl/en/sale.html                                               

De Vliegende Eend B.V. / Duckfarm                                                                                                

Lelydorp

error: Kopiëren mag niet!