Ondernemershuis Paramaribo start Mastermind traject

Het Ondernemershuis Paramaribo organiseerde donderdag een informatiebijeenkomst over Mastermind ondernemerschap. ‘Mastermind Groups’ is oorspronkelijk bedacht en beschreven in het boek “Think and Grow Rich” door de beroemde auteur Napoleon Hill. Hill beschrijft Mastermind Groepen als “de coördinatie van kennis en inspanning van twee of meer mensen, die werken aan een bepaald doel, in de geest van harmonie.” Hierover zegt Mila Bahadoersing, oprichter van het Ondernemershuis Paramaribo, dat dit al decennia wordt gebruikt door leiders en managers in het bedrijfsleven.

“Een Mastermind groep bestaat uit gelijkgestemde ondernemers die elkaar helpen met het laten groeien van hun bedrijf.” De groep bestaat uit ondernemers met ambitie, die de obstakels willen ontdekken die een belemmering vormen voor hun groei en succes.

Tijdens de bijeenkomsten ondersteunen de deelnemers elkaar op zakelijk en persoonlijk vlak. De Mastermind heeft de snellere groei van de ondernemer voor ogen. In de Mastermind groep komen onder andere aan bod op welke manier de klantenkring kan worden uitgebreid en hoe de winst te verhogen.

De ontmoetingsavond voor beginnende en ervaren ondernemers waarbij vooral het zichtbaar maken van elkaar was een van de doelen van het Ondernemershuis Paramaribo. Via een begeleidend traject zullen de ondernemers nauwgezet gestimuleerd worden om gestelde doelen te realiseren. Bij de ondernemers, was het enthousiasme goed merkbaar. De groep bestond verder ook uit personen die zich nog oriënteren. In maart start het traject.   

Binnen het concept van het Ondernemershuis worden ondernemers geholpen om informatie met elkaar te delen. Bedrijven krijgen ook de kans om middels diverse kanalen aan promotie te doen.

Sean Resosemito, eigenaar van Pulse Juices, zegt erg enthousiast te zijn over het Mastermind Concept. Dit geldt ook voor Mereley Deel van Mere’s Tropical Juices. Andere vertegenwoordigers, van in de verzekeringen tot in supply chainmanagement en ICT, namen met evenveel belangstelling deel.

RB

error: Kopiëren mag niet!