Zangeres Justine Richenel zingt in het Aucaans

De Surinaamse talentvolle Justine Richenel heeft gewerkt aan het nummer ‘U Paati Fosi Libi Gaandi Doo’. Mc Vuure zegt in gesprek met Dagblad Suriname, dat zij een zangeres is die is opgegroeid met muziek. Zij is dochter van de bekende zanger Iko van muziekgroep Kaseko Loco. Volgens de manager is zij populair aan de Franse kant en hij zal zich blijven inzetten om de bekendheid van de zangeres te vergroten. 

‘U Paati Fosi Libi Gaandi Doo’ is in het Aucaans gezonden en het betekent uit elkaar voor ons geplande tijd, alvorens we oud zijn geworden.

De song is gelanceerd met een bijbehorende videoclip en is te bekijken via YouTube. Mc Vuure, belast met de promo, geeft aan dat de zangeres open staat voor samenwerkingen. Zij heeft meer liefdesproblemen bezongen en volgens Mc Vuure wordt 2022 het jaar van Justine. Ze heeft meerdere muziekprojecten op haar agenda staan. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!