Actie bond bij Psychiatrisch Centrum Suriname, PCS, opgeheven

De actie van de bond bij het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) is vrijdagochtend opgeheven. De medewerk(st)ers waren woensdag in actie gegaan, omdat zij op dat moment hun salaris nog niet hadden ontvangen.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid liet weten, dat de Centrale Bank van Suriname wel had gestort. .

Het personeel was in beraad gegaan, omdat de salarissen dus niet op tijd waren uitbetaald. Pas afgelopen maandagmiddag werd ontvangen, aldus de bond. Voordat overige banken verwerken, kan dat twee tot drie dagen duren.

De bond laat weten, dat het personeel weer aan het werk is. Benadrukt wordt, dat tijdens de actie, ofwel het beraad, een aantal medewerk(st)ers gewoon aan het werk bleef om de werkzaamheden te ondersteunen.
PK

error: Kopiëren mag niet!