Song “Zelfstandige Dames” compliment aan de dames

De zanger van de muziekgroep S&B Music Band (Stico & Bollo) en Prin6 Danie van The Rhythm’s hebben samen gewerkt aan het muziekproject “Zelfstandige Dames”. Volgens zanger uit muziekgroep S&B Music Band, in gesprek met Dagblad Suriname, is het een track, compliment bezongen en opgedragen aan dames die alles daadwerkelijk zelf proberen te regelen en onafhankelijk zijn van een man.

“Zelfstandige Dames” is een nummer in het kaseko muziekgenre. De song is gelanceerd met een bijbehorende videoclip en is te bekijken via YouTube en op diversen tv-zenders in Suriname.

Verder staan er tal van projecten op agenda, dus aan alle muziekliefhebbers, blijf Originele Bollo, S&B Music Band volgen. Originele Bollo is constant actief in de muziekscene en is ook met tal van artiesten een samenwerking aangegaan.

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!