Kookshow “Soeng Ngie’s keukengeheimen” dit jaar weer op tv

De bekende Surinamer en tv kok van “Soeng Ngie’s keukengeheimen”, Maikel Fung You Kee, onthult in gesprek met de entertainment redactie van Dagblad Suriname, dat in 202 in verband met Covid en de zoveel maal verhoogde vrachtkosten, de Kookshow “Soeng Ngie’s keukengeheimen” on hold moest worden gezet.

Maar, omdat de vraag ernaar enorm groot is vanuit de klantenkring, zal het team dit weer oppakken. Een andere reden om dat te doen is de introductie van nieuwe producten.

De comeback van de kookshow staat in de planning voor mei of juni. “Wij blijven onze klanten bedanken voor het kijken en hun support. Het Jaar van de Tijger is hoopvol en met de kracht van de tijger zullen wij onze wensen voortzetten. Ook voor Suriname”m zegt de tv kok Maikel Fung You Kee

De firma Soeng Ngie werd in 1939 opgericht door wijlen de heer Fung You Kee. De leiding van het bedrijf ligt momenteel in handen van de oudste zoon Robby (directeur) en Maikel en diens zoon Miguell, beiden onderdirecteuren.

N.V. Soeng Ngie & Co is jaren geleden begonnen met het op kleine schaal importeren van Chinese goederen uit Hongkong. Later werd het assortiment uitgebreid met levensmiddelen uit China, Indonesië, Thailand, Taiwan, Amerika en Turkije.

Foto: Maikel Fung You Kee met zijn zoon Miguell Fung You Kee op Chinees Nieuwjaar 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!