Duorijder (50) bromfiets komt om het leven bij aanrijding met auto

De 50-jarige bromfiets duorijder en vreemdeling Jamal Hussain, die zondagavond 30 januari op de Indira Gandhiweg voor pandnummer 1345 betrokken raakte bij een aanrijding met een auto, overleed ter plaatse aan zijn opgelopen letsels, zo meldt de politie woensdagmiddag 2 februari.

Agenten van het politiebureau Rijsdijk gingen na een verkregen melding van het Command Center naar de locatie voor het instellen van een onderzoek. Daar troffen zij het levenloos lichaam van de duorijder op het wegdek aan. Een ingeschakelde arts stelde de dood van Hussain vast. Zijn lichaam werd in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopig politieonderzoek is naar voren gekomen, dat de 49-jarige bromfietser P.M., die ook een vreemdeling is, samen met Hussain op de bromfiets zat. Zij kwamen vanuit de richting Zanderij en reden richting van Paramaribo, terwijl de 28-jarige automobilist E.S. en zijn twee mede-inzittenden S.F.( 27) en M.F. (18) dezelfde rijrichting hadden.

Volgens verklaring van de automobilist reed de bromfietser voor. Op een gegeven moment merkte hij, dat de bromfietser naar rechts uitweek, vermoedelijk om zijn inrit op te rijden. Bij die gelegenheid kwam hij in botsing met de bromfiets.

P.M. die op het moment van de aanrijding niet aanspreekbaar was, werd in een ambulance vervoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De man, die vermoedelijk een armfractuur heeft opgelopen, verkeert buiten levensgevaar. Daarnaast werd de mede-inzittende M.F ook afgevoerd met de ambulance, omdat zij over pijn op haar borst klaagde.

Het rijbewijs van de automobilist werd na overleg met het Openbaar Ministerie ingevorderd. Hij is na te zijn voorgeleid en verhoord heengezonden. De politie van verkeersunit Regio Midden is belast met het verdere onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!