Echtpaar Jhagroe viert gouden huwelijk

De heer Ashokkumar Jhagroe en mevrouw Sita Jhagroe-Lakhi hebben waren 29 januari 50 jaar getrouwd. Echtgenoot Jhagroe zag het levenslicht op 12 juli 1949 en echtgenote Jhagroe-Lakhi op 14 augustus 1957. Het geregeld huwelijk had plaatsgevonden volgens de hindoe ritus op 29 januari 1972.

Uit dit huwelijk hebben zij drie kinderen. De familie bestaat nu uit 1 schoonzoon en 2 kleinkinderen in Nederland. 1 schoonzoon is komen te ontvallen, 1 zoon (de oudste), schoondochter en 1 kleinkind in Suriname. In totaal zijn er dus drie kleinkinderen.

“Wij hadden elkaar maar 1 keer gezien voor het huwelijk en dat was bij de kennismaking met de familie, maar we hadden nooit met elkaar gesproken. De ouders waren het eens en dat vonden wij al goed in die tijd”, aldus het echtpaar.

Aan de jongeren met huwelijksplannen zegt echtpaar Jhagroe, dat ze goed erover moeten nadenken en positief blijven. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!