Cover song ‘Aur kya’ van SASRA team bereikt 110.000+ views op YouTube

SASRA team heeft de cover song ‘Aur kya’ met vocals van Niesha, Wolf en Aj SASRA uitgebracht. Het lied is goed aangeslagen en heeft inmiddels 110.000+ views bereikt op YouTube. Verder gaat het ook viraal op de populaire app TikTok, heel veel muziekliefhebbers hebben een content gemaakt met de cover song.

In gesprek met de entertainment redactie van Dagblad Suriname zegt Wolf, ofwel Remy Premcharan zegt: “Het was een zeer leuke vibe, want iedereen was bekend met die song en was ook een favoriet van ons. We hadden niet verwacht, dat het zo een hit zou worden. Eerlijk gezegd moet de eer aan AJ worden gegeven, want iedereen vond zijn stukje het best, ook in de YouTube comments, op Tik Tok is zijn stukje viraal gegaan en dat heeft grote effect gehad op YouTube. Ik zing al meer dan 15 jaren, begonnen met een eigen band in Nickerie. Verder ben ik zeer dankbaar voor het succes. Er staat een grote verrassing in de planning, we willen Surinaamse artiesten op een ander niveau brengen. Zodat mensen artiesten serieus nemen en Suriname niet zien als een land met cover- en chutney-artiesten”, aldus Remy

Niesha Amatsidik

Zangeres Niesha Amatsidik zegt: “Ik heb nooit zangles gevolgd, maar leer steeds bij elk project. Het is lering trekking uit de ervaring voor mij. Ik zie zang als mijn hobby en doe het gewoon, omdat het mij blij maakt en ook omdat ik andere mensen blij kan maken. Ik werd benaderd door de manager van SASRA, AJ, nadat wij samen een nummer hadden gedaan. Sinds 1 november 2020 ben ik officieel verbonden met het Sasra Team. Ik ben mijn volgers, supporters en fans heel erg dankbaar voor al hun liefde naar mij en ook naar Sasra Music toe, want zonder hen was dit niet mogelijk. Ik ben echt tevreden dat  “Aur kya” zo goed is ontvangen met zoveel views en video’s op TikTok. De samenwerking met het team verliep vlot, het was leerrijk en energievol”, aldus Niesha

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!