Broers Rajaram van Baithak Gana Group Natraj in Suriname

De Baithak Gana zanger Shivam Rajaram en zijn broer Aatish Rajaram, tevens de manager van de Baithak Gana Group ‘Natraj’, zijn momenteel op vakantie in Suriname. De entertainment redactie van Dagblad Suriname heeft het volgende vernomen.

Shivam Rajaram is in de muziekwereld uitgegroeid tot één van de populairste Baithak Gana zangers. De broers zijn geboren in Nederland, maar hebben hun roots in Suriname. In 2016 begon Shivam, samen met zijn broer Aatish Rajaram de band: Baithak Gana Group ‘Natraj’, genoemd naar de God uit het Hindoeïsme ‘Shiva’, die ook wel gezien wordt als de god van de dans. Natraj wist bekendheid te verkrijgen en is vandaag de dag niet weg te denken in de muziekscene. Inmiddels zijn er twee albums en drie videoclips uitgebracht. Het derde album staat gereed voor release.

Het bezoek aan Suriname gaat niet alleen als vakantie voorbij voor de gebroeders. Een bijzondere update is dat Baithak Gana Group Natraj gaat samenwerken met Shaike Maikoe van Hardcore Entertainment. 

“Mijn telefoon is roodgloeiend, mensen bellen en berichten ons massaal voor optredens. Wij hebben veel mensen moeten teleurstellen, want wij zijn hier op vakantie en helaas niet voor optredens. Wij hebben ervoor gekozen om tijd met familie te spenderen, vooral met onze Adjie (oma) die 76 jaar is geworden”, zegt Aatish Rajaram.

De 19-jarige  zanger Shivam zegt in een gesprek: “Ik ben voor het eerst als artiest in Suriname. Daardoor voelt het voor mij anders aan om over straat te lopen. Ik voel me echt vereerd dat fans steeds foto’s willen maken, en dat ik herkend wordt mét een mondkapje op. Zelfs tijdens een trip in het binnenland wilde iemand een foto maken. Hierbij wil ik alle fans in Suriname bedanken voor hun steun, want zonder jullie, zijn wij nergens! Ik voel me erg vereerd dat wij enorm veel fans hebben in onze mooi land Suriname. Dat geeft mij en de groepsleden van BGG Natraj heel veel kracht om door te gaan met onze producties”, aldus Shivam. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!