Bromfietser (68) te Jarikaba komt om het leven na te zijn aangereden door auto

De 68-jarige Chanderbalie Shamlal is vrijdagavond op de Lakatanweg ter hoogte van de Jogi Sewsankarweg te Jarikaba, in het district Saramacca, aangereden door een auto en ter plaatse aan zijn opgelopen verwondingen overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname.

Agenten van het bureau Jarikaba troffen, na verkregen melding, de man – die geen teken van leven meer vertoonde – liggend op zijn rug op de zuidelijke berm van de weg aan.

De arts die reeds was ingeschakeld stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ter obductie in beslag genomen.

Uit het voorlopig politieonderzoek komt naar voren dat de bromfietser en de 29-jarige automobilist over de Lakatanweg reden. Daarbij reed de bromfietser voor.

Volgens verklaring van de automobilist was hij bezig een bocht te beschrijven, gaande in de richting van de Sewsankarweg. Daarbij reed hij de bromfietser van achteren aan.

De auto is door de politie ter herkeuring in beslag genomen. Na overleg met het OM is het rijbewijs van de automobilist door de politie ingevorderd. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!