Verklaring VHP inzake besluit NPS in coalitie te blijven

De NPS geeft in een verklaring aan in de coalitie te zullen blijven. Ze beschouwt het voorval als een incident en zegt dat ze meer dan ooit gezamenlijk zal optrekken om te strijden voor de belangen van de partij in het algemeen en die van het land en volk in het bijzonder.

De VHP ondersteunt het besluit van de NPS dat ze een bijdrage wil leveren aan goed bestuur en de ontwikkeling van ons land. De VHP kijkt uit naar de ontwikkeling waarbij het hoofdbestuur van de NPS het standpunt van het Assembleelid Patricia Etnel dat ze uit de coalitie stapt, met de structuren verder bespreekt.

Het land is onder zeer moeilijke omstandigheden overgenomen. We hebben een torenhoge schuldenlast van meer dan 4 miljard US dollars, derhalve is het belangrijk om de eenheid te bewaren en samen te werken. De VHP roept eenieder op om het armoedevraagstuk niet te bagatelliseren maar heel serieus ernaar te kijken en zo nodig alle zeilen bij te zetten om delen van het volk uit de armoede te halen.

“VHP wil niet bij haren bij vooral Etnel gesleept worden”

De VHP onderstreept wederom, dat de partij op geen enkele wijze betrokken is bij het voorval rond het NPS Assembleelid Patricia Etnel en wenst niet met de haren erbij gesleept te worden. De VHP benadrukt ten overvloede dat de partij niet zal meewerken en toestaan dat het imago van coalitiepartners/leden geschaad wordt, dus ook niet van de VHP. 

VHP

error: Kopiëren mag niet!