Vicepresident Brunswijk plaatst eerste steen campus in Marowijne

Naast de VOS Scholengemeenschap Moengotapoe verrijst nu de eerste campus voor het district Marowijne. Op dit complex komen onder andere middelbare scholen, cantines, zes internaten en een goed uitgerust laboratorium.

De eerste steenlegging voor de bouw van dit onderwijscentrum werd vrijdag verricht door vicepresident Ronnie Brunswijk. Assembleelid van het district Marowijne, Genevievre Jordan, en kapitein Michel Poina, legden ook een steen.

Het aannemersbedrijf Koeman is belast met de uitvoering.

Ricardo Ponidjo, supervisor van Koeman, bevestigt het streven om het werk afgerond te hebben in juli 2022. Brunswijk zei bij deze gelegenheid dat de beloofde ontwikkeling en bevrijding verder gestalte krijgt.

error: Kopiëren mag niet!