Echtgenoot van ex-Miss America-deelneemster doodgeschoten voor ogen van tweejarig zoontje

Miss Mississippi 2008, Christine Kozlowski, onthult in een Facebook-bericht dat een tiener haar man Thomas Hand Jr., 37, op straat doodschoot terwijl hun peuter Roman vanuit hun huis toekeek.

Paramedici reageerden op meldingen van een persoon die zaterdag rond 16.30 uur werd neergeschoten in Texas Street in Montgomery, Alabama. Hand liep een schotwond op en werd ter plaatse dood verklaard.

Wetshandhavers arresteerden Jerimiah Walker, 17, ter plaatse. Kozlowski, 33, bevestigde de volgende dag de dood van haar man op Facebook. ‘Bedankt voor alle gedachten en gebeden tijdens het overlijden van mijn man Tommy Hand’, schreef Kozlowski. ‘Ik voel de liefde en steun van iedereen en wilde iedereen laten weten dat Tommy inderdaad gisteravond is neergeschoten en vermoord in Texas Street in Montgomery AL.

Kozlowski voegde eraan toe dat ze overweldigd was door te vertellen wat er was gebeurd en dat ze later ‘alles aan iedereen zou uitleggen’.

Het paar trouwde in 2016. Slechts twee dagen voor de dood van Hand, had zij onthuld dat ze hun tweede kind verwachtte.  ‘De volgende babyhand komt in augustus 2022. Rust maar jongen, mama heeft je hulp nodig’, schreef Kozlowski op Facebook aan haar zoon.

Die dag had Hand Kozlowski geprezen als ‘schoonheid, slimheid, om anderen geven, een ongelooflijke moeder en echtgenote zijn, en de lijst kan maar doorgaan’.

Walker is beschuldigd van moord en wordt vastgehouden in het detentiecentrum van Montgomery County. De strafverzwarende omstandigheid om een ​​verdachte van moord te beschuldigen, is het neerschieten van iemand voor de ogen van een kind jonger dan 14 jaar, aldus de autoriteiten, volgens The Sun.

De politie heeft nog geen motief onthuld en het onderzoek naar de schietpartij wordt voortgezet. Iedereen die informatie heeft, wordt verzocht contact op te nemen met Crime Stoppers.

error: Kopiëren mag niet!