Zanger Sanjay Jodha en de muziekscene

Sanjay Jodha is een zanger met Surinaamse roots die zich heeft gevestigd in Nederland. De krant verneemt het volgende van de manager Robby Santoe van the big band Xqlusiv. Sanjay Jodha is inmiddels bijna 5 jaar één van de hoofdzangers van de muziekformatie.

De artiest heeft aan meerdere muziekprojecten gewerkt onder Angels Promotions maar dit keer zijn eerste samenwerking met producer Selecta Beats, Sanjay Autar. Selecta heeft gezorgd voor de bijbehorende videoclip en muziek. Het resultaat is een mashup van de golden oldies songs ‘Ban Ke Saathi Pyar Ki Rahon’ origineel gezongen door Indiase legendarische artiesten Mohammed Rafi en Lata Mangeshkar.

En het nummer ‘Aaj Purani Raahon Se’. Sanjay Jodha staat bekend als de man met een dijk van een stem. Een bijzondere dank namens  Angels promotions gaat uit naar alle fans en King Selecta, Sanjay Autar. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!