Lions Club Commewijne doneert mondkapjes aan RGD-poli’s en tehuizen

Lions Club Commwijne heeft een aantal sociale projecten in het district Commwijne voltooid. De krant verneemt het volgende van Board member en chairman van de projecten, Ravin Changoer.

Met ondersteuning van een fellow die momenteel in Nederland verblijft en Kumar Shipping zijnRGD poliklinieken in Commewijne zijn voorzien van mondkapjes inclusief filtersysteem. 4.200 stuks zijn aangeboden aan de poliklinieken en aan overige overheidsinstanties waaronder politie en brandweer van Commewijne en Marowijne, 4.000 stuks ook aan het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij in Commewijne. In totaal zijn dus 8.200 mondkapjes verdeeld.

Verder heeft Lions Club Commewijne drie tehuizen kunnen aandoen. Huize Simbah is voorzien van incontinentiemateriaal ter waarde van zeker Euro 400. Huize Evi ontving verbruiksartikelen ter waarde van euro 250 en Mamma Joyce tehuis werd blij gemaakt met voedselpakketten.

De succesvolle projecten zijn initiatief van Lions Club Commewijne, zij speelt in op behoefte waar die nodig is. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!