Artiestenduo Aksisaf en Blackson brengt ‘Bless’ uit

Een nieuw geproduceerd lied getiteld “Bless” is gelanceerd. Aksisaf en Blackson zijn een samenwerking aangegaan voor dit nummer. De beatmaker van de song is de 16-jarige Johhny Gruter. José Leonardus tevens zwager van Aksisaf heeft de beat en de vocals gemixed en gemastered. Het resultaat is een song in de talen Surinaams, Nederlands en Engels.

De muziekstijl is hiphop/reggea. Het nummer is gelanceerd met een bijbehorende videoclip.

In gesprek met Dagblad Suriname zeggen de zangers: “Het opnemen van die clip heb ik als geweldig ervaren. Ondanks onze kleine cirkel hebben we door Michaël Rotsburg zijn netwerk samengewerkt met Delano Vorm meer bekend als DFVRAMES (Mister Dela). Dit ging in één dag”. Inmiddels is de clip te beluisteren en te bekijken via het YouTube-kanaal Aksisaf X Blackson Music:

“Ook ik kom uit armoede, pinaren en verkeerde keuzes maken. Echter is het nooit te laat jezelf bij elkaar te rapen. Door middel van een spiegel voor te houden met onze poku hoop ik mensen te zegenen en deze ook in hun kracht te zetten. Wat je ook doet of waar je dan ook goed in bent. Spread the love and thats always a blessing”, zegt Aksisaf. “Ik weet hoe het is om niks te hebben, maar door te blijven geloven en je best te doen, kom je wel ver. Durf naar jezelf te kijken, blijf positief en zorg voor ontwikkeling”, aldus Blackson.

Aksisaf en Blackson hebben allebei Surinaamse roots. Saviël Overboom meer bekend als Aksisaf is geboren op 25 mei 1992 te Alkmaar, Nederland. Op 14-jarige leeftijd verhuisde hij naar Suriname en keerde na 4 jaren voorgoed terug naar zijn geboorteland. Tien jaar geleden begon hij met zijn muzikale carrière. Anthony Blackson met de artiesten naam Blackson zag het levenslicht op 7 april 1987 te Paramaribo. Sedert 2010 is hij woonachtig in Nederland en is 5 jaar geleden begonnen met muziek maken. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!