Zangeres Cheryll Welles-Rijger krijgt volop ondersteuning voor radiotherapie buitenland

Een inzamelingsactie (gofundme-actie) ten behoeve van de Surinaamse countryzangeres Cheryll Welles-Rijger heeft binnen drie dagen het benodigde bedrag van Euro 15.000 opgeleverd. In gesprek met de entertainment redactie van Dagblad Suriname zegt de zangeres het volgende:.

“Het doel van de inzamelingsactie was Euro 15.000 en het hele bedrag is binnen. Ik wil een ieder echt bedanken die heeft gedoneerd. Elke donatie heeft gemaakt, dat we ons doel hebben bereikt. Ik ben echt sprakeloos door alle berichten en bemoedigende woorden. Het mag wel gezegd worden, als er hulp wordt gevraagd geven Surinamers waar ook ter wereld wel gehoor daar aan! Nogmaals bedankt aan een iedere uit het diepste van mijn hart. Namens Cheryll & gezin”

De zangeres plaatste zondag op haar Facebookpagina een bericht en maakte bekend dat er nieuwe tumoren in haar hersenen zijn ontdekt. Hiervoor heeft de zangeres bestraling (radiotherapie) nodig die helaas in ons land niet mogelijk is. De zus van de zangeres, Melissa Mungra-Rijger, startte vervolgens een gofundme-actie en ze kregen binnen drie dagen geweldig response. 

Over haar gezondheid zegt de zangeres, “Momenteel voel ik me wel goed, alleen krijg ik op bepaalde momenten last van mijn zicht. In mijn linkeroog vooral, dan zie ik lichtflitsen en troebel, dan houdt het aan en dan gaat het weer weg, vandaar dat ik snel bestraald moet worden. Maar, verder voel ik me wel fit en goed.” Inmiddels maakt de zangeres zich gereed voor vertrek naar het buitenland om de behandeling te ondergaan. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!