Zangeres Lilian Tordjo en de muziekscene

De Surinaamse zangeres Lilian Tordjo is tot heden actief in de muziekscene. In gesprek met de entertainment redactie van Dagblad Suriname vertelt Lilian het volgende.

Album Lekkerding volume 6 in samenwerking met de band Irama Smeltkroes dateert uit 2019. Lilian Tordjo is tot heden lid van de muziekgroep Irama Smeltkroes. Voor 2022 staan er geen projecten op agenda, maar er zijn nog 11 maanden en Tordjo staat altijd open voor muziekprojecten.

“Wat betreft de Covid-situatie, die blijkt out of control te zijn. Je weet niet meer wie ziek is en wie niet, de meesten zien er gezond uit en doen hun dagelijkse dingen met als gevolg dat ze anderen besmetten zonder het te beseffen. Ik blijf voorzichtig. Als men de vraag stelt betreffende optredens dan is mijn reactie steeds, ‘het is verboden om in grote getallen bijeen te komen dus ik doe niet mee aan illegale orga’s. Misschien, omdat ik ook naast artiest zijn andere dingen te doen heb en dan prioriteiten stel. Maar een feit is dat ieder volwassen genoeg is dus ik bespreek niemand”, aldus de zangeres. 

Lilian Tordjo is al zeker 35 jaar actief in de muziekwereld. Zij begon met zingen op haar 15e  jaar in de culturele Terbangan groep van wijlen haar vader. Lilian is zoals eerder aangekaart tot heden lid van de muziekformatie Irama Smeltkroes. Een allround zangeres, die alle muziekgenres ten gehore brengt. Enkele producties, songs met haar zijn onder anderen ‘I Love You Baby’, album The Best Of Lilian Tordjo Part One met 11 songs. Hoogtepunt voor haar is met de band reizen naar Nederland op een tour. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!