Voornemens van muziekproducer Devin Gobind voor 2022

De veelzijdige Devin Gobind met als artiestennaam Devin Beats is op verschillende manieren actief in de muziekscene, maar vooral als muziekproducer. In gesprek met de entertainment redactie van Dagblad Suriname vertelt Devin het volgende. 

Als muziekproducer wil Devin in 2022 ervoor zorgen, dat Suriname niet alleen op de wereldkaart gebracht wordt, maar ook daar aan de top blijft. Dat wil zeggen, dat zowel de kwaliteit als kwantiteit geoptimaliseerd wordt. De contracten getekend in het afgelopen jaar gaan nu van start, waardoor de komende maanden volop producties van Devin Beats zullen uitkomen. 

Op de vraag hoe hij als muziekproducer terugblikt op het jaar 2021 zegt de artiest het volgende. “Het is te merken dat steeds meer mensen gemotiveerd zijn om hun eigen nummers te schrijven. Velen hebben zich aangesloten bij online zanglessen, gitaarlessen, keyboard lessen en zelfs drumlessen. Ook muzikanten die eerder alleen live optraden, maken nu meer studio opnames. Ik geloof dat de opgenoemde punten hierboven allemaal vruchten zijn van producties die zijn uitgekomen in 2021. Door de lockdown hadden artiesten meer tijd om terug te koppelen met zichzelf. Als muziekproducer heb ik hieraan bijgedragen door het idee van de artiest te brengen naar het publiek. 100+ producties zijn uitgekomen in Suriname, Nederland, Guyana en Trinidad and Tobago , waaraan Devin Beats een handje heeft bijgedragen”

 “Wat betreft ‘illegale’ evenementen, zegt Devin dat veel ondernemers de dupe worden van deze pandemie. Ook de meeste artiesten behoren tot deze groep. Als er een feest wordt georganiseerd, pakken ze hun kans natuurlijk. Maar zodra deze buiten de regels vallen dan moet dit stopgezet worden. Regels zijn er voor goede orde van zaken en vooral in deze periode. Welzijn van het volk staat bij dezen boven alles en moet iedereen daar rekening mee houden”, aldus de veelzijdige Devin Gobind

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!